هرچه بیشتر بپزید، بیشتر متوجه می شوید که چقدر پیاز سفید جیرفت مفید است. بیایید در مورد این سبزی بیشتر بیاموزیم زیرا یک غذای اصلی برای سرآشپز خانه است. پیاز به دلیل محتوای گوگرد باعث گریه شما می شود.
این چیزی است که طعم آنها را می دهد، اما همچنین چیزی است که به آنها طعم می دهد. این یک سبزی مزخرف است مطمئناً.
انواع مختلفی از پیاز وجود دارد و شما می توانید بیشتر آنها را به روش های مشابه استفاده کنید، اما همه آنها نقاط قوت و ضعف خود را دارند.اگر مجبور بودید یک نوع پیاز را برای خرید انتخاب کنید، پیاز زرد همه کاره ترین است.
آنها بیشترین طعم را در هنگام کارامل کردن ارائه می دهند و می توانید آنها را با (یا بدون) سیر به عنوان پایه چندین غذا تفت دهید. با این حال، وقتی خام خورده شوند، می توانند بسیار قوی باشند، بنابراین رویه های همبرگر خود را به کار پیاز سفید بسپارید. می توانید پیاز زرد را هم تفت داده و کبابی کنید.پیاز شیرین، همانطور که ممکن است حدس زده باشید، شیرین است.
آنها گوگرد کمتری نسبت به انواع دیگر دارند، بنابراین پانچ چندانی ندارند. شکل آنها کمی متفاوت است بیشتر صاف و بیضی شکل تا گرد.
اگرچه به شیرینی پیاز شیرین نیست، اما پیاز قرمز در سمت شیرینتر این طیف قرار میگیرد زیرا قند بیشتری دارد. آنها در سالاد سیب زمینی و تاکو طعم عالی دارند. آنها در پیتزای باربیکیو نیز یک تاپ کلیدی هستند. آنها مسلماً قابل تحمل ترین نوع پیاز برای خوردن خام هستند. اما اگر می خواهید پیاز قرمز بپزید، حتماً آن را بپزید.
از بین همه پیازها، می تواند به بهترین وجه در برابر گریل مقاومت کند. شکر همچنین آنها را به یک کاندید مناسب برای کارامل کردن تبدیل می کند، اگرچه طعم کمی متفاوت از پیاز زرد ارائه می دهد.