ظروف تفلون زردیس راز آشپزی آشپزان معروف دنیا می باشد

همانطور که می دانید امروزه پخت و پز در ظروف تفلون زردیس کار ما را بسیار راحت کرده است.

همه محققان فکر نمی کنند که مردم باید نگران خراب شدن تابه های تفلون خود باشند. 

برخی اشاره می کنند که هیچ مطالعه ای به طور خاص اثرات طولانی مدت ماهی تابه تفلون را بر روی انسان تجزیه و تحلیل نکرده است. 

در عوض، این مطالعات بر روی اثرات سلامتی محصولات جانبی شیمیایی تفلون، مانند PFOA تمرکز می‌کنند.

بسیاری از داده‌ها در مورد این سموم از موارد قرار گرفتن در معرض محیطی مانند آب آشامیدنی یا تنظیمات کارخانه، که در آن سطوح قرار گرفتن در معرض بسیار بالاتر از ظروف نچسب است، به دست می‌آیند.

کایل استین لند، استاد بهداشت محیط در دانشگاه اموری در آتلانتا می گوید: «به طور کلی، ماهی تابه های نچسب خطرناک نیستند.

تفلون

استینلند و دانشمندان دیگر نیز استدلال می کنند که مردم در دمای کافی برای انجام این واکنش های شیمیایی آشپزی نمی کنند. 

حالا اگر ماهیتابه هایتان را به مدت یک ساعت با حرارت زیاد بسوزانید، خراب می شود.

«اما این کمترین مشکل شما خواهد بود، زیرا خانه شما آتش خواهد گرفت»

با این حال، تحقیقات نشان می‌دهد تابه‌ها به راحتی می‌توانند به دمای کافی گرم برسند تا تفلون را تجزیه کنند.

یک گروه از محققان در کانادا مطالعه ای را در سال 2001 در مجله Nature منتشر کردند(در برگه جدید باز می شود)، که در آن تفلون در دمای 680 درجه فارنهایت (360 درجه سانتیگراد) شکسته شد.

طبق مطالعه Nature در سال 2001، اگر به طور مداوم تابه خود را تا 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد؛ دمایی که در آن استیک را سرخ می کنیم، گرم کنید)، تابه باید حدود 2.3 سال دوام بیاورد.

در سال 2015، PFOA به طور داوطلبانه در ایالات متحده حذف شد ، اما طبق گفته Steenland و Fenton، این ماده شیمیایی هنوز به طور گسترده در چین استفاده می شود. 

با این حال، تحقیقات نشان می‌دهد که ممکن است پوشش پلاستیکی شفافی که به عنوان PTFE شناخته می‌شود، همچنان بتواند PFOA را هنگام شکسته شدن ایجاد کند.