لوبیا قرمز از خانواده حبوبات است و معمولاً به رنگ قرمز رشد می کند. درست مانند لوبیا قرمز، لوبیا قرمز دارای مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی است.
خاصیت مغذی لوبیا قرمز زنجان که اغلب توسط افرادی که گوشت نمیخورند مصرف میکنند نیز بسیار زیاد است. علاوه بر این، از نظر آنتی اکسیدان دارای ویژگی قوی است.
به لطف محتوای لوبیا قرمز، طیف وسیعی از فواید را برای سلامتی فراهم می کند. در بسیاری از زمینه ها مانند قند خون، سلامت قلب، سیستم ایمنی بدن کاربرد دارد. به همین دلیل باید در لیست تغذیه کودکان و بزرگسالان قرار گیرد.
فواید لوبیا قرمز
- به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، اثر محافظتی در برابر سرطان دارد. این خاصیت محافظت از دستگاه گوارش در برابر مواد سرطان زا و رادیکال های آزاد را دارد. ویتامین K موجود در آن از سلول های استرس محافظت می کند و خطر ابتلا به سرطان اندام های دستگاه گوارش را کاهش می دهد.
- ویتامین K موجود در آن برای مغز و سیستم عصبی نیز مفید است. لوبیا قرمز عملکرد عملکردی عملکردهای شناختی و مغز را فراهم می کند. لوبیاها دارای ویژگی تامین تیامین مورد نیاز این سیستم ها هستند.
- لوبیا قرمز قند خون را تنظیم می کند. دارای محتوای غنی از پروتئین است که به کاهش قند خون کمک می کند.
- به خصوص لوبیا قرمز به لطف فیبر موجود در آن به کاهش کلسترول کمک می کند. فولات موجود در آن به کنترل ریتم قلب کمک می کند و خطر حمله قلبی و بیماری های عروقی را کاهش می دهد.
- انرژی بدن را تامین می کند. آهن موجود در آن از متابولیسم و تولید انرژی پشتیبانی می کند. لوبیا قرمز که سرشار از منگنز نیز می باشد، انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
- لوبیا قرمز منبع پروتئین است. این ماده مغذی است که با این ویژگی می تواند رقیب گوشت و لبنیات باشد.
- محتوای کلسیم و منگنز بر سلامت استخوان تأثیر مثبت می گذارد. با محافظت از آن ها در برابر بسیاری از بیماری های استخوانی، به ویژه پوکی استخوان، استخوان ها را تقویت می کند. خطر شکستگی لگن و شکستگی استخوان را به حداقل می رساند.
- لوبیا قرمز برای سلامت پوست بسیار مفید است. حاوی اسیدهای چرب و لیپیدهایی است که برای سلامت پوست مفید هستند. این مواد پوست را روشن تر و سالم تر نگه می دارند.