گلاب غیر خوراکی چروک های پوست را از بین می برد

اگر نمی‌خواهید گلاب غیر خوراکی بخرید، می‌توانید آن را از ابتدا در خانه درست کنید. بله، ممکن است و ایرانیان باستان این را ثابت کرده اند.

علاوه بر این، شروع و شروع پروژه تولید گلاب DIY نباید بیش از یک ساعت طول بکشد. از دستور زیر برای تهیه یک و نیم فنجان گلاب خانگی برای پخت و پز استفاده کنید.

شما به مواد زیر نیاز دارید:

یک فنجان گلبرگ تازه گل رز کاملاً شسته شده و یک و نیم فنجان آب تمیز و مقطر.

با اضافه کردن گلبرگ ها و آب به یک قابلمه شروع کنید و آن را گرم کنید.

وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و درب ظرف را بپوشانید.

گلاب

اجازه دهید تا زمانی که گلبرگ های گل رز تمام رنگ خود را از دست بدهند بجوشد که حدود 30 دقیقه طول می کشد.

سپس حرارت را کاملا خاموش کنید و اجازه دهید حدود 20 تا 30 دقیقه خنک شود.

پس از سرد شدن، از یک الک مشبک تمیز و ریز برای تخلیه آب استفاده کنید و در عین حال گلبرگ ها و ذرات دیگر را جدا کنید.

مایع خود را در یک شیشه بریزید و آن را تا 30 روز در یخچال نگهداری کنید.

پس از اتمام ساخت گلاب، باید آن را تا 30 روز در یخچال نگهداری کنید. سپس، برای استفاده آماده است.

لحظه ای که از یخچال شما خارج می شود و آماده استفاده است، دیگر نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست، زیرا به طور طبیعی عطر و بوی تازه و طبیعی خود را حفظ می کند.

بهترین راه برای نگهداری گلاب تازه تهیه شده، نگهداری آن در جای خشک و خنک است. 

این می تواند انباری شما یا در کابینت آشپزخانه باشد. اگر گلاب را از فروشگاه خریداری کرده اید، اصلاً نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست.

باز هم می توانید به راحتی آن را در جای خشک و خنک و تا حد امکان دور از نور مستقیم نگهداری کنید.

در بیشتر موارد، اگر گلاب خالص باشد ، می توانید انتظار داشته باشید که ماندگاری بسیار طولانی داشته باشد.

اما اگر مطمئن نیستید، قبل از استفاده از آن در وعده های غذایی خود از طعم دادن به آن شک نکنید.