پسته سیرجان کرمان اکسیر جوانی بانوان اروپایی شناخته شد

در برخی از کشورها (مانند ترکیه)، پسته سیرجان کرمان را به شکل خمیر تهیه شده از روغن، شکر و پسته می خورند.

پسته نیز مانند چندین آجیل و دانه های روغنی حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است و سهم جالبی از اسیدهای چرب غیراشباع را ارائه می دهد.

همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است. در نهایت، به لطف ترکیبات فعال خود، می تواند به سلامت قلب و عروق کمک کند.

ویژگی های پسته

  • چگالی انرژی بالا
  • غنای لیپیدهای غیر اشباع
  • منبع خوب فیبر رژیمی
  • قدرت آنتی اکسیدانی
  • سلامت قلب و عروق را ارتقا می دهد

پسته

از جمله مواد مغذی موجود در پسته به مقدار کافی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پسته منبع عالی مس است. مس به عنوان ترکیبی از چندین آنزیم، برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن (پروتئینی که در ساختار و ترمیم بافت ها استفاده می شود) در بدن ضروری است.

چندین آنزیم حاوی مس نیز به دفاع بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند.

پسته منبع عالی ویتامین B6 است. ویتامین B6 که پیریدوکسین نیز نامیده می‌شود، بخشی از کوآنزیم‌هایی است که در متابولیسم پروتئین‌ها و اسیدهای چرب و همچنین در تولید انتقال‌دهنده‌های عصبی شرکت می‌کنند.

همچنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند و به آنها اجازه می دهد تا اکسیژن بیشتری را حمل کنند.

پیریدوکسین همچنین برای تبدیل گلیکوژن به گلوکز ضروری است و به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند.

در نهایت، این ویتامین در تشکیل برخی از اجزای سلول های عصبی نقش دارد.

پسته منبع خوبی از فسفر است. فسفر بعد از کلسیم دومین ماده معدنی فراوان در بدن است. نقش اساسی در شکل گیری و حفظ استخوان ها و دندان های سالم دارد.

پسته منبع خوب آهن برای مردان و منبع خوبی برای زنان است (نیاز به آهن زنان بیشتر از مردان است).

هر سلول بدن حاوی آهن است. این ماده معدنی برای انتقال اکسیژن و تشکیل گلبول های قرمز در خون ضروری است.

همچنین در تولید سلول های جدید، هورمون ها و انتقال دهنده های عصبی نقش دارد.

لازم به ذکر است که آهن موجود در مواد غذایی با منشاء گیاهی (مانند پسته) نسبت به آهن موجود در غذاهای با منشاء حیوانی کمتر جذب بدن می شود.