انواع ظروف چینی هزاران سال است که بشریت را همراهی می کنند.
ظروف چینی زرین طرح الگانس پلاتینی یک یا زبهترین انوع ظروف چینی بازار می باشد.
در طول هزاره ها، تکنولوژی تولید ظروف چینی تغییر کرده است، روندها و سبک ها و همچنین مد تغییر کرده است.
مهمترین جزء چینی به اصطلاح خاک رس کائولن است که در دامنه های کوه های Gaoling در چین استخراج می شود.
چندین ماده دیگر برای خاک رس انتخاب می شود و نسبت انتخاب تعیین کننده است. سپس آنها تعیین می کنند که کیفیت محصول نهایی چینی چقدر است.
ظروف چینی چه چیزهایی در خود دارند که امروزه هنوز اینقدر ارزش دارند؟ اول از همه، چینی با کیفیت بالا سفید برفی است.
اگرچه نه همیشه، میزهای ما بیشتر و بیشتر توسط چینی با سایه گرم و کرمی تسخیر می شود.
این سادهترین راه برای تشخیص ظروف چینی خوب است. اگر بشقابها، لیوانها یا فنجانهایی که میبینید خاکستری هستند، قطعاً با ظروف چینی بیکیفیت سر و کار دارید.
پرسلن نور را از خود عبور می دهد. بهترین ظروف چینی نازک هستند که به معنای استحکام کم آنها نیست.
چینی دارای استحکام مکانیکی بسیار بالایی است.
شما می توانید یک بشقاب چینی خوب را با نگه داشتن آن در مقابل نور تشخیص دهید.
با چشم غیر مسلح خواهید دید که نور خورشید را به خوبی منتقل می کند.
این ساده ترین راه برای تشخیص فینس است. فینس، به دلیل کیفیت پایین تر و زبری بیشتر مواد، با لعاب بادوام و مات پوشیده شده است.
چیزی که برای ظروف غذاخوری بسیار مهم است، ظروف چینی با جذب آب بسیار کم و نفوذناپذیری مایع بالا مشخص می شود.
برای این کار نیازی به محافظت اضافی ندارد. خود چینی بهترین ماده برای ظروف غذاخوری است.
فینس ساخته شده از مواد اولیه با کیفیت پایین، جذب آب بیشتری دارد، به همین دلیل با لعاب نفوذ ناپذیر پوشانده شده است.
اغلب توصیه می شود تست برای تشخیص پرسلن به اصطلاح تست جوهر: یک قطره جوهر به محلی که توسط مینا محافظت نمی شود ریخته می شود.
اگر بتوان آن را پس از مدت کوتاهی زیر آب جاری شست. با چینی سروکار دارید. اگر لکه حتی به مقدار کمی باقی بماند.
فینس که توسط مینا محافظت نمی شود، متاسفانه مایعات را جذب می کند.