ترشی خانگی لیته دو توریست را مسموم کرد

همانطور که می دانید ترشی خانگی لیته یکی از انواع ترشی ها می باشد که ممکن است مورد علاقه همه نباشد.

Melanzane sotto aceto (“بادمجان در سرکه”) یک دستور العمل سریع و آسان برای ترشی بادمجان ایتالیایی در سرکه است.

در ایتالیا، سبزیجاتی که با سرکه ترشی می‌شوند، سوتاستی نامیده می‌شوند و دستور العمل‌های رایجی برای تهیه بهترین محصولات فصلی هستند که ممکن است به وفور از باغچه‌های خانه تهیه شوند.

پختن سبزیجات در سرکه قبل از افزودن روغن از فاسد شدن غذا جلوگیری می کند و آنچه که به عنوان یک دستور العمل برای افزایش ماندگاری شروع می شود به یک سنت خوشمزه تبدیل می شود که مدت ها پس از تبدیل شدن به هنجار در یخچال ادامه یافته است.

کنسروها امروزه در فهرست آشپزی ایتالیایی جا افتاده اند. این دستور غذا بهترین طعم و بافت بادمجان را نشان می دهد.

ترشی

اغلب در یک  بشقاب آنتی پاستو مخلوط  در کنار  گوجه فرنگی خشک شده ، سالامی، قارچ ترشی ، پنیر، زیتون، موزارلا دی بوفالا ، فلفل کبابی و نان سرو می شود.

بادمجان هایی را انتخاب کنید که اندازه متوسطی دارند، زیرا این بادمجان ها شیرین تر هستند و دانه های کمتری دارند.

پوست صاف و براق شاخص خوبی برای سن میوه است، بنابراین بادمجان های بدون کبودی را انتخاب کنید که در لمس خیلی نرم نباشند. گلوب، گرافیتی یا ایتالیایی همیشه انواع خوبی از بادمجان برای ترشی هستند.

برای این دستور غذا به دو شیشه 1 لیتری یا چهار شیشه 1 لیتری با درب پیچی نیاز دارید، اما این یک فرآیند سریع ترشی است که به روش پیچیده کنسرو کردن یا شیشه های استریل شده نیاز ندارد.

شیشه های پر شده را می توان تا یک ماه در یخچال نگهداری کرد. اجازه دهید بادمجان برای چند روز مارینت شود. 

بهتر است بادمجان را در اسرع وقت مصرف کنید تا از طراوت طعم آن لذت ببرید، بعد از یک ماه دور بریزید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.